Klantenservice

Hulp nodig met het afronden van uw bestelling, of heeft u gewoon een vraag? Wij helpen u graag verder. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact u op. Voor dringende vragen kunt u uiteraard bellen of mailen.

 

Snel antwoord op jouw vragen?

Wellicht staat jouw antwoord hier beneden, tussen onze veelgestelde vragen.

Welke textieldruk technieken bieden jullie aan?

We bieden o.a. zeefdruk,- en transferdruk techniek aan, vooral de laatste techniek zetten we steeds vaker in omdat het grote voordelen heeft ten opzichte van de eerste techniek. Het is een schonere techniek; Prijstechnisch veel voordeliger, zeker bij kleine en medium afnames; De bedrukking kan heter gewassen worden; De bedrukking is veel strakker; Het maakt niet uit in hoeveel kleuren je een logo wilt laten bedrukken, de prijs wordt er niet hoger of lager van; veel meer mogelijkheden dan met de traditionele manieren.

Hoe zit het met de kwaliteit van transferdruk?

De laatste jaren gebeurd er zo ontzettend veel op het gebied van textieldruk en ook transferdruk, de kwaliteit is zo hoog geworden dat wij als textieldrukkers van het eerste uur, met een gerust hart kunnen zeggen dat de kwaliteit subliem is en tegenwoordig niet kan tippen aan de oudere technieken.

Kan ik mijn gepersonaliseerde product terugsturen?

Gelukkig gebeurd dit zeer weinig. Voor ons is het belangrijk dat jij als klant met een blij gevoel met je gepersonaliseerde product rondloopt. Helaas kunnen we helemaal niets meer met een product welke al bedrukt is en kunnen deze dan ook niet terugnemen. Wij streven er altijd naar om er samen uit te komen.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404