Veelgestelde vragen

Welke textieldruk technieken bieden jullie aan?

We bieden o.a. zeefdruk,- en transferdruk techniek aan, vooral de laatste techniek zetten we steeds vaker in omdat het grote voordelen heeft ten opzichte van de eerste techniek. Het is een schonere techniek; Prijstechnisch veel voordeliger, zeker bij kleine en medium afnames; De bedrukking kan heter gewassen worden; De bedrukking is veel strakker; Het maakt niet uit in hoeveel kleuren je een logo wilt laten bedrukken, de prijs wordt er niet hoger of lager van; veel meer mogelijkheden dan met de traditionele manieren.

Hoe zit het met de kwaliteit van transferdruk?

De laatste jaren gebeurd er zo ontzettend veel op het gebied van textieldruk en ook transferdruk, de kwaliteit is zo hoog geworden dat wij als textieldrukkers van het eerste uur, met een gerust hart kunnen zeggen dat de kwaliteit subliem is en tegenwoordig niet kan tippen aan de oudere technieken.

Kan ik mijn gepersonaliseerde product terugsturen?

Gelukkig gebeurd dit zeer weinig. Voor ons is het belangrijk dat jij als klant met een blij gevoel met je gepersonaliseerde product rondloopt. Helaas kunnen we helemaal niets meer met een product welke al bedrukt is en kunnen deze dan ook niet terugnemen. Wij streven er altijd naar om er samen uit te komen.

We willen de kleding eerst passen, kan dat?

Jazeker, we kunnen een passet sturen van de kleding die je wilt gaan bestellen, we rekenen de kosten van de passet en bij een definitieve order zullen we deze kosten verrekenen met de uiteindelijke factuur.

Rekenen jullie extra kosten zoals screen,- en filmkosten?

Dat ligt er aan. Bij transferdruk zal dat niet het geval zijn. Het aantal kleuren waaruit het logo bestaat is dan niet van invloed op de prijs, dus ideaal voor printjes met veel kleuren. Bij zeefdruk is dit wel het geval. Daarom kijken we graag mee wat de beste keuze is zowel financieel als voor het mooiste resultaat.

Hoeveel emblemen/transfers moet ik minimaal bestellen?

Bij ons bestel je het aantal emblemen welke nodig zijn voor de kleding. Het is dus niet nodig om extra emblemen te moeten afnemen, dus geen onnodige kosten, maar ook de kwaliteit is daarom altijd gewaarborgd. Kemme is één van de weinige leveranciers die dit zo kan aanbieden.

In welk bestand kan ik mijn logo versturen?

Het artwork zien wij het liefst als een vector bestand geleverd. Voor zowel zeef,- als transfers als AI, EPS of PDF, waarbij EPS onze voorkeur heeft. Mocht het zo zijn dat je niet aan het juiste bestand kan komen, zullen we samen naar een goede oplossing kijken. Wellicht kunnen we de afbeelding zelf overtrekken of zullen we het laten doen tegen een schappelijke vergoeding.

Sturen jullie een factuur?

Ja, die sturen we altijd. Tegenwoordig digitaal, dus altijd terug te halen en wel zo duurzaam.

Hoe betaal ik de bestelling?

De bestelling kan gelijk veilig met ideal betaald worden, vooraf overgemaakt worden, of in overleg bij herhaal orders van bedrijven met een betalingstermijn van tenminste 14 dagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Beneden de €400,— zijn de verzendkosten €6,95, vanaf €400,— zijn de verzendkosten gratis. Ophalen in Zwaag is gratis.

Wat is jullie standaard levertijd?

Is de textiel op voorraad, dan hanteren we standaard een levertijd van 14 dagen, zijn er andere levertijden nodig, dan raden wij aan contact met ons op te nemen en te bespreken wat de eventuele mogelijkheden zijn.

Verkopen jullie ook organic textiel?

Wij hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan en vinden het onze verantwoordelijkheid om hier ons steentje in bij te dragen. Wij bieden een ruim assortiment aan organic textiel aan naast de reguliere textielcollectie.

Neem contact met ons op

Error 404