Over ons


Welkom bij Kemme Textieldruk - waar onze roots, vakmanschap en vernieuwing samenkomen!
 
Ontdek het unieke verhaal van Kemme, een textieldrukbedrijf dat begon op een kleine zolderkamer, uitgroeide in Edam en opbloeide in Zwaag. 
Maak kennis met Marco en Sander Kemme, de gezichten achter Kemme, die de passie voor textieldruk van hun ouders hebben overgenomen en het vak vanaf hun jeugd hebben omarmd. In de bruisende jaren 80 hebben ze met zeefdruk vakprijzen gewonnen, een techniek die zijn weg vond vanuit Amerika. Vóór de Aziatische productiegolf waren het de Kemme-drukkers die grootschalige producties voor merken als C&A verzorgden.
 
Buiten het bedrukken en leveren van promokleding zijn we nu een van Europa's grootste City merchandisers. Of je nu op zoek bent naar festival T-shirts, zomerkamp souvenirs of hardloopshirts voor marathons - Kemme belooft kwaliteit met een snelle levering. Laat ons je verrassen met een uniek tintje!
 
Sinds 2000 sturen Marco en Sander met passie het schip, waarbij Marco de productie nauwlettend volgt en Sander zich richt op ontwikkeling, communicatie en verkoop. Ons enthousiaste, no-nonsense team staat altijd klaar om onze klanten volledig tevreden te stellen.
 
Op zoek naar de beste prijs zonder verrassingen? Bij Kemme krijg je duidelijkheid. We beloven niet alleen eerlijke prijzen, maar ook een uitstekend product dat op tijd wordt geleverd, met professionele bedrukking.
 
"Klaar om jouw textiel te laten bedrukken? Neem actie! Plaats vandaag nog je bestelling en ontdek waarom Kemme anders is. Ons team staat klaar om je te helpen, of je nu een groot festival organiseert of gewoon je eigen unieke shirts nodig hebt.
Ons team staat klaar om je te helpen, te adviseren en je door het hele proces te leiden. We zijn pas tevreden als jij dat bent.

 

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404